Designmingel i Arnoldhuset 27 oktober

Designmingel i Arnoldhuset 27 oktober

Designmingel i Arnoldhuset 27 oktober

Torsdagen den 27 oktober bjöds det in till ett exklusivt designmingel i Arnoldhuset där juryn för Årets Rum presenterade vilka som uppmärksammats under året med temat “Den goda idén”. Det blev en fantastisk kväll med musik spelad av Dj Krull, dryck från Grönstedts Konjak, Patch Work, Jack Daniels och Asahi. Fantastiska kanapéer från Martin Brag & Leo Fridell, samt kaffedrinkar från Moccamaster. De vackra blomsterkreationerna kom från Bloem.asahi

Bloem

Camilla_Hanna

dj

drink

drink2

Grönstedts

mat

mingel1

mingel2

mingel3

mingel4

mingel5

mingel6

mingel8

mingel9

mingel10

mingel12

moccamaster


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *